Tuesday, 1 October 2013

SPA - Dikecualikan


pagi ni ai xtau nak buat apa.(selamba jer datang keja xtau nak buat apa kan)...ai godek godek laman spa..dah lama dorang xmesej mesej ai.panggil ai interbiu or exam.ai suka kalau dapat menda menda camtu..at least ai boleh lah refresh otak ai..selak habuk kat buku buku ai.pastu ai boleh setat berangan angan ai dapat keja baru kan..ai dapat jawatan up sket ke dari sekarang..ai kan prasaannnn yu ollsss..


tadi terajin ai ushar la semakan permohonan spa tu,




tetiba ai terperasan menda ni..dikecualikan..oh why?tapi kalau xsilap aritu lepas temuduga yang no 1 tu ai ada pergi exam lagi untuk pen akauntan ni..ritu tulis gagal then tup tup naik menda camni plak dalam sistem.


xpuas ati, ai google plak "spa dikecualikan"


ai jumpak belog sumone ni..dia pon dikecualikan.dia rujuk spa.


Akhirnya dapat jugak kol spa ni….bermula tahun ni, sesiapa yang dah pernah exam tak akan dipanggil lagi. Menurut orang spa tu….dia akan review  kat mana stage yang kita tak berjaya dulu….Means kalau dah sampai stage PAC tapi gagal, diorang akan review semula untuk interview..macam tu seterusnya…tapi a bit confius gak..kalau macam saya yang tak lepas masa interview tu macam mana pulak….review samada diserap ke tak ke?yang tu yang tak berapa nak faham…orang spa tu pun macam blur-je bagitau pasal ni (yang melepasi stage interview tu)…tak apa la..ada rezeki ada la kan…..malas nak tanya lebih…nanti orang tu lagi confius…silap2 bagi salah pernyataan pulak….yang penting nama saya bukan di’blacklisted’kan…tu pun dah cukup memuaskan hati…..
(aku copy) =p

 
so, if sapa sapa yang tengok ada status dikecualikan tu terselamatlah dari exam yang akan datang.boleh skip terus pergi temuduga..so kalau lepas ni ada bukak jawatan untuk pen akauntan aku boleh terus pegi temuduga.no exam..alhamdulillah,fuhh legaaaa..

untuk kawan kawan saya, sila check status anda jugak.

2 comments:

ada nak komen apa2..silakan..