Tuesday, 18 June 2013

Main Tangan

kenyangnya..
burpp
lepas lunch ni semua mata redup ja
pastu halwa telinga plak duk melayan lagu setia hujung nyawa
memang teratai layu di tasik madu la

nak hilangkan boring
aku duk main la permainan budak budak ni sensorang
tapi xbest
sebab game ni kena main ngan kawan
kawan calculate kat kita then kita cam excited nak tau apa hasil
sebab masa kawan kira tu kita xleh tengok
hahhaha
suprise la konon

permainan ni aku xtaw apa nama and sapa yang reka
aku bagi nama mainan tangan ja


step nak main:
  1. lukis tangan orang yang nak diuji tu,lukis cantik cantik tau..kadang2 aku siap buh kuku lagi..hahha
  2. setiap jari tu mewakili anak, tempat tinggal, jenis rumah,suami, dan kereta..ampa boleh tengok la taste kawan kawan ampa tu.lagi best time nama suami..secara xlangsung kantoi la sapa lelaki yang kawan minat tu..bukan la artis cam aku buat ni..kalau budget nak kantoi ngan member taruk A ka, Z ka..nama depan ja
  3. tanya member tu suka nombor berapa,jangan melampau sampai berjuta..xlebih dari 10 hokey
  4. kira and potong potong la sampai last tinggal 1 ja dalam setiap jari (masa kira ni tutup2 sikit bagi suprise kawan kita nanti)
  5. dah dapat jawapan pastu baca kuat kuat camni
cik noryda, hang akan kahwin dengan sam, hang akan tinggal bersama sam di kondo kat penang, ampa akan pakai kereta mini cooper dan mempunyai 3 orang anak.

hahhaha..gilo
member ampa time tu mesti dah tersengih sengih konon angan angan jadi nyata

jom try..

2 comments:

  1. comey nyaa tangan ampa cin norida.. pink gituuu..haha

    ReplyDelete

ada nak komen apa2..silakan..