Tuesday, 23 April 2013

manik lip lap

salam

kreatif dan inovatif
hihi

baru baru ni aku join kursus jahitan manik dan labuci
haa..lip lap lip lap anak mami

ni semua mak aku la punya idea
walaupun nampak cam macik macik skit kan
xpela
kursus pon buat kat hotel
ilmu ni
dapat la jugak aku testing testing untuk baju raya aku nanti kan

kursus ni berlangsung selama 3 hari 2 malam
(macam percutian kan)
kat flamingo hotel.penang

jum enjoy photo



ni cikgu dia
hihi..tengok la umoq peserta kursus..kawan kawan mak aku

1. jahitan apa ea..lupa laa
senang sangat buat ni..

2.ni panggil tali air kalau xsilap
aku suka gak sebab guna manik pearl yang ketoi ketoi tu


3.crumble
cantik kan
cam baju mak datin je
boleh dipraktikkan pada baju raya


4.manik 3D
haa..ni da masuk yang xbest
susah la nak buh sebijik sebijik manik tu

lepas buat lapisan pertama(3 manik)
buat pulak lapisan kedua(3 manik)

buat lagi lapisan ke tiga (5 manik)
buat lapisan keempat (5 manik)


hasil dia kelepet kelepet tu
pastu buat bunga 3D sekuntum


sebenaqnya kan..bunga yang betui cam kaler pink tu
yang merah tu aku silap buat
ok gak pa..lagi cantik kan u olls


ni masing masing dah siap
cikgu duk amik markah

jeng jeng
ni aku punya
xmenang + xdapat
jait xsiap
hahhahahha


sampai berpinaq mata 3 hari duk renung manik
yea..tamat

2 comments:

  1. weii.mana hg.. aku tak nampak ponnn

    ReplyDelete
  2. yang tudung oren tu..duduk dari kiri..hihik

    ReplyDelete

ada nak komen apa2..silakan..